BRTO slinger weer 3 x 55 menute Berregse leut d'ether in.

  • Krabbegat 01-03-11

Kees de Krab voor de 22ste keer achter de mikrofoon

Net as d'andere jare verzurreg de BRTO ok di jaar weer voor drie spesjaale radiouitzendinge mette Vastenavend. De leutuitzendinge worre as vanouds geprissenteerd deur 'n jubilerende "Kees de Krab", omda ij voor de 22ste keer achter de mikrofoon zit.

De 3 rechtstréékse leutuitzendinge worre d'ether ingeslingerd op zondag 6 mèèrt, maandag 7 mèèrt en dinsdag 8 mèèrt. Alle n'uitzendinge dure 55 menute n'en beginne n'om 11.04 uur. Naast "Kees de Krab" is ok de "Vliegende Kraai" weer van de pertij mè opnames op lokasie.

Zo is de "Vliegende Kraai" bevobbeld zaterdag aanwezeg bij d'Intocht en bij "'t pratje n'op 't biljart" in de Draak. Zondag doet de "Vliegende Kraai" verslag van de Vastenavendviering in de Gertrudeskerrek en dinsdag worre de bouwers vlak voor d'Optocht gevollegd op 't Konterscherrep.

In de studijoo zulle verschillende gaste n'achter de mikrofoon plaatsneme n'om d'r zegje te komme doen; zo zal de voorzitter van Stichting Vastenavend Koert Damveld ieleke n'uitzending wa vertelle n'over wa t'r op stapel sta n'en wa t'r gewist is en ok Paul Asselberregs zal z'n bijdrage levere. De manne van dweilbend "Pa Kennut Ok Nog" zulle voor de muzekale omlijsting zurrege.

In alle drie d'uitzendinge wor ok weer de leutkwis gespeuld en zijde n'in gelegen'eid om 'n gèèf en leuteg prijzepekket te winne. De BRTO, die over 'n paar weke n'over zal gaan in ZuidWestFM, is t'ontvange n'in de ether op FM 105.8 en op de kabel op FM 87.5. Netuurlek kende n'ok via 't internet naar de BRTO luistere, ge ken dan bevobbeld de wepspeuler van de BRTO gebruike.

Ok vergimmes interessant om te lezen...