De Berregse Revu 'Lat mar 's ore!' is bekant uitverkocht.

  • Krabbegat 25-01-11

D'oppascentrale Wana uit de revu van 2005

De toegangskaarte voor de Berregse Revu 'Lat mar 's ore!' vliege n'as werreme bròòdjes over de tòònbank. Zo is de voorstelling van vrijdag 18 febrewarie al uitverkocht en zijn d'r voor de matineevoorstelling op zaterdag 19 febrewarie, die om 13:30 uur begint, nog slechts enkele kaarte beschikbaar.

Voor de voorstellinge van woensdag 16 en donderdag 17 febrewarie zijn nog wel kaarte te kòòp. De voorstelling van woensdag wor d'n biezondere; nie alléén is 't de première, mar ok d'Òòg'eid Prins Nilles III en de Boere van de Leutege Ploeg komme dees voorstelling bijwòòne. De voorstellinge van woensdag en donderdag beginne n'om 20:00 uur.

Dèèrneve n'ebbe de manne n'en vrouwe van 'Stichting Leut op de Planke' ok zullie n'òòmpeetsj in 't nuuwt gestoke. Op dees òòmpeetsj vinde van alles over de Revu 'Lat mar 's ore!' en de twee voorgaande revuus. Klik ier op naar d'òòmpeetsj van 'Stichting Leut op de Planke' te gaan.

Agge presies wil naarleze waar dagge de kaarte ken kòòpe en oenneer da d'alles zich afspeult, kende da d'in di artikel op Vastenavend.nl 's op oew gemakske bekijke.

Ok vergimmes interessant om te lezen...

  • Krabbegat 01-03-2006
Wannes bedankt.