Vòòrverkòòp vor Neuzebal, Dweilbendfestival en Sluiting.

  • Krabbegat 03-01-11

De Vastenavend kom mè rasse schrede steeds dichterbij; de kersemesbòòm is òògstwaarschijnlek 't uis al uit en nog evekes wachte en ge ken de maskes al vor oew rame n'ange.
Zo begin vanaf 21 jannewarie in d'avend de vòòrverkòòp van de kaarte vor 't Neuzebal, Dweilbendfestival en de Sluiting. Agge't nog nie wist 't Neuzebal is di jaar op zaterdag 12 febrewarie, 't Dweilbendfestival is op zondag 6 mèèrt en de Sluiting wor g'ouwe op dinsdag 8 mèèrt.

Oenneer alles presies begin en vor ekstra infermasie gade naar de kelender van Vastenavend.nl. Rechts van oew scherrem ziede wat t'r vandaag te doen is en links ziede 'n kelender. Op alle dage die grijs zijn op de kelender ister wa te doen, klikke en ge ziet vaneiges waar dagge naar toe ken gaan.

De kaarte zijn vanaf vrijdag 21 jannewarie in d'avend te kòòp bij Ròòksjop De Schelde op de Antwerrepsestraatweg, supermart MCD aan de Bloemendaal, Primera op 't Zonneplein, Readsjop 't Kompas op de Plaat en de Berregse Dump'al aan de Bouters'emstraat. De prijs van de kaartjes is 5 euro per stuk.

Updeet: De datem van 't Neuzebal is nouw korrekt vermeld, namelek zaterdag 12 febrewarie.

Ok vergimmes interessant om te lezen...