IeCeeBee bij oe aan de deur voor de Berregse Vastenavend

  • Krabbegat 09-01-24

ICB weer op pad

Deze week val de 'schooibrief' van Stichting Vastenavend weer in oew brievebus. In die brief wor d'aan alle inwòòners van de stad gevroge n'om wir 'n finesjeele bijdrage te geve voor de Vastenavend in 't Krabbegat.

De vrouwe n'en manne van d'IeCeeBee (Incasso Commissie Burgerij) kunde n'in de kommende weke persòònlek aan oew deur verwachte n'om die bijdrage n'aan te neme. Ge ken oew bijdrage voor de Vastenavend zowel ketant as mette pin aan de vrijwillegers van d'IeCeeBee geve.

Oew bijdrage wor éél erreg op prijs gesteld en zorregt d'r mede vor datte Vastenavend ok dees jaar weer goed van de grond kom.

De Vastenavend kost 'n flinke duit, denk bevobbeld aan 't prijzegeld voor de wages in d'Optocht, de Kindervastenavend of Tusse de Schuifdeure. Mar ok de bezoeke n'aan d'ouwere in de te'uize n'en aan 't Bravis zieken'uis worre mede deur oew bijdrage n'in ere ge'ouwe.

De 220 (!) vrijwillegers van d'IeCeeBee zorrege d'r ok vor da vanaf vrijdag 2 febrewarie de nuuwe vastenavendkrant bij alle inwòòners van de stad tuis wor bezorregd.

En ge wittet, ee? Vor ieleke n'euro die ge gift, kredde vergimmes veul leut trug!

Lees ier de schooibrief

Ok vergimmes interessant om te lezen...