Olifanten'aar kom mè: Me zulle n'oe wa late zien!

  • Krabbegat 11-11-17

Leutkommietee D'n Olifanten'aar prizzeteert: Me zulle n'oe wa late zien!

Om ellef over ellef wiere n'in de tejaterzaal van 't CKB de nuuwe planne bekend gemakt van Leutkommietee d'n Olifanten'aar. Diemer van Wijk makte de nuuwe Vastenavendrevu bekend die op 27 en 28 jannewarie 2018 te zien zal zijn in leuttejater de Maagd in 't Krabbegat.

Me zulle n'oe wa late zien! is 'n revu deur jongere vor 't ééle Krabbegat. De derde revue van 't Leutkommietee et d'n andere n'aanpak. Jongere zulle zellef bepale wa belangrijke n'onderwerrepe zijn. De jongere levere nie allééneg onderwerrepe n'aan, ze schrijve n'ok zellef mee en zitte dus ok zellef in de denktenk. Diemer, die verantwoordelek is voor d'eindregie van de voorstelling, vertelt datter veul samenwerkinge zijn mè bevobbeld de Stichting Vastenavend, jeugdtheater Rotonde, basisschool de Borg'oek en rolschaatsvereniging 't Markiezaat.

De jonge artieste staan wir onder leiding van Saar van D'n Olifanten'aar. Fleet jaar nog gespeuld deur Julia Dierickx. Bij de prizzetasie was Julia ook aanwezig en makte aar opvollegster bekend. Di jaar wor Saar gespeuld deur Lotte van Terheijden die medéén wier gekròònd.

Foto-prejekt
'n Nuuw éénmaleg idee van 't Leutkommietee, om jongere nog meer te verbinde mè d't Berregse Vastenavendféést, is 'n foto-tentòònstelling. Die tentòònstelling wor same g'ouwe mè d'ekspesisie van de ontwerrepe van de bouwclubs in 't Markiezen'of.

Voorstellinge
Zaterdag 27 jannewarie om 14.30 uur (verzamele n'om 14.00 uur op de binneplaats van 't Markiezen'of)
Zaterdag 27 jannewarie om 19.30 uur (verzamele n'om 19.00 uur op de binneplaats van 't Markiezen'of)
Zondag 28 jannewarie om 14.30 uur (verzamele n'om 14.00 uur op de binneplaats van 't Markiezen'of)

Kaarten zijn vanaf vandaag te kòòp voor 7,50 euro op www.demaagd.nl.

Ok vergimmes interessant om te lezen...