Leutradio op de B.R.T.O.

  • Krabbegat 26-01-05

Ok di jaar et de BRTO weer leutradio op zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 febrewarie a.s. van 11.04 tot 11.59 uur vandaar 't motto 5 x 11 minute leutradio mè Kees de Krab en de vliegende kraai.

't Pregramma:

6 febrewarie: De vliegende kraai is bij de ripetisie van 't dweilband festival, in de leutkwis motte drie meidenbandjes worden gevonden, de grootste boer leest de elluf gebooije, stukje van de bergse revu 'Ei Oe Ist' en stichtings voorzitter Rob Stuart sluit het leutbal af.

7 febrewarie: De vliegende kraai is bij enkele ouwe krabben in het ketrientje, in de leutkwis motte de kleine krabbekes een woord vorme van 6 letters, Paul Asselbergs bekekt kritisch de Berregse samenleving, een nummer uit schuifdeuren en netuurlek de stichtings voorzitter
De meziek wor die dag verzorgd deur dweilorkest Pa kennut ok nog.

8 febrewarie : De vliegende kraai is in het bouwkot van De leutige krabben, de leste leutkwis, gemaakt door Henk Witjes, gaat over danse, Kees de Krab prat mè Paul van de schooiwage, een stukje uit de revu en de voorzitter doet voor de leste keer het licht uit.

De presensatie is van Kees de Krab.
De vliegende kraai draait zijn rondjes boven 't Krabbengat.
De techniekman is Marcel bontkraag en de 2 telefoongeiten Joke en Carla notere de reejaksies.

De uitzendinge van leutradio kende ok in de 'er'aling 'ore op VastenavendFM.

Ok vergimmes interessant om te lezen...