Kommede zaterdag om 20 uur start Omroep Wana.

  • Krabbegat 20-01-21

De studiejoo van Omroep Wana

Zowas de Vastenavend di jaar anders is, is ok de menier van Vastenavend vollege anders dan normaal. Om toch Vastenavend bij oe tuis te krijge is Omroep Wana in 't leve geroepe. Deze omroep zal verslag doen van de Vastenavend zowas deze di jaar g'ouwe wor. d'Uitzendinge van Omroep Wana zijn te vollege op KrabbegatseBrouwsels.nl en vieja ZuidWest TV.

d'Omroep et op zaterdag 23 jannewarie d'r eerste uitzending om 20:00 uur persies. In deze n'uitzending zal onder andere 't nuuwe vastenavendliedje bekend gemakt worre. d'Uitzending zal een goed uur dure.

Tusse de Schuifdeure
Zondag 24 jannewarie zal er d'eerste aflevering te zien zijn van 'n drieluik Tusse de Schuifdeure. Ok deze n'uitzending is te vollege n'op KrabbegatseBrouwsels.nl en vieja ZuidWest TV. d'Uitzending begint zondag om 15:30 uur. Zijde nie in de gelegen'eid om d'afleveringe rechtstreeks te bekijkje, kunde die op 'n later tijdstip altijd terugkijke op KrabbegatseBrouwsels.nl en ZuidWestTV.nl.
D'r zulle meer uitzendinge vollege, waar damme later d'uitzendtij'e van bekend make. Ouw de lokale en soosjale media in de gate. Ook kende netuurlek altijd kijke vor meer informasie n'op StichtingVastenavend.nl.

Ok vergimmes interessant om te lezen...