Loftrompet voor Ge Wit Ut Mar Nooit.

  • Krabbegat 19-02-07

't 37ste dweilbendfestival gistere in de Stoelemat kende een nuwe opzet. Voor 't eerst beston di festival uit 3 kattegerieën. D'r deeje 24 dweilbendjes mee.
Een eervolle vermelding ging naar Nie te Vermei(d)e mè d'n ode aan Prinseske Lieke die uit dieje bend komt. Eèl de bend wilde ok wel Prinseske zijn. Ze deeje in de kattegerieën Sjoobinke en Loftrompet mee. Ok ging d'r een eervolle vermelding naar Gewitniewag'oort. Zij adde Toppers in Concert. Ze deeje in de kattegerieën Sjoobinke en Loftrompet mee.

De worstprijs ging naar La Belle Jans die as geisja's zochte naar de nuwe klere van de Prins. Ze deeje in de kattegerie Sjoobinke mee.

De Sjoobinke prijs ging naar Wa Motter Van Komme. Wana ielt de touwkes in ande en de manne adde een schitterende vertolking van Ròòd van Marco Borsato. Ze deeje in de kattegerieën Sjoobinke en Loftrompet mee.

De Loftrompet ging voor 't eerst naar Ge Wit Ut Mar Nooit. Bij hun act mè d'n merakelse vertolking van Bohemian rhapsody zocht de geit zellef naar een nuwe n'Oòg'eid. Ze deeje ok in de kattegerieën Sjoobinke en Loftrompet mee.

Ok vergimmes interessant om te lezen...