De titel van de vijfde n'en leste revu is 'Merakels!'.

  • Krabbegat 01-02-12

De leste revu kom d'in 2013 op de planke

De mééste Krabbe zijn netuurlek arstikke druk bezig mette Vastenavend van di jaar. Da d'is echter nie 't geval bij Stichting Leut op de Planke. Die zijn nou al druk mè de voorbereidinge voor de leste revu die vollegend jaar op de planke mot komme. 't Slut de serie die begon mè de revu 'Ei oe is’t?!'. Dèèrna kwam 'Wa zou ’t worre?!' gevollegd deur 'Za'k 't oe 's zegge?!' en de leste revu tot nou toe was 'Lat mar 's 'ore!'. De titel van de leste revu van Leut op de Planke is nou dus ok bekend en is dus 'Merakels!' geworre.

Na de revu 'Lat mar 's 'ore!' n'uit 2011 is de stichting gelijk deurgegaan mè d't schrijve van nuuwe sketsjes n'en liedjes. In 't leste dèèl zal 't rijke Berregse revu verleeje 't pregramma kompleet gaan make.

T'arstistieke tiem is nie aangepast. Enk Witjes doe same mè Thea van Terheijden de regie. Jessica van de Kasteele nimt de goreejografie op zich n'en Jan Spruit en Erwin Leijs doen de meziek. Mariëlle Gelten nimt de koorpertijje voor aar rekening.

Ok voor dees revu komme d'r audisies voor de speulers. Dèèrom roept voorzitter Marco Duijvelaar iederèèn op om 9 n'en 16 juni te komme naar d'audisies in kefee Krijne. In september wor t'r gestart mee de rippetisies.

Ok vergimmes interessant om te lezen...