Wagetjes kijke voor Krabbekes.

  • Krabbegat 19-02-06

Wagetjes kijke voor Krabbekes

Op woensdag 22 febrewarie is 't wir Wagetjes kijke bij de Berregse Bouwers.

In de middag is t'r 'n spesjale middag voor de Kreukeltjes. Dieje middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.

't Pregramma besta d'uit 2 onderdele.

't Vogelspotte en 't make van een afscheids kedo voor onze n'Oog'eid. Di alles vindt plaats rommetom de Stadsschuur en 't Konterscherp.

't Vogel spotte.

De kleine krabbekes worre deur middel van 'n speurtocht lengst alle kotte van 't Konterscherp en de Stadsschuur geleid om zo 'n puzzel op te losse. De formeliere en de busse om d'oplossing in te stoppe kende vinde op 't Konterscherp en de Stadsschuur. 't Makt nie uit waar of dagge begint mè 't vogelspotte. Ge mot wel zellef oew schrijfspulle meeneme.
Onder de goede inzendinge worre leutege prijze verlòòt. Ge kreg vaneiges bericht thuis en dan kunde oew prijs op’ale op de kijkdag op zondag 5 mèèrt.

Afscheidskedo

In 't kot van Witte van Wante da d'is Konterscherp 2 wor mè alle Krabbekes gewerrekt aan 'n afscheidskedo voor onze n'Oog'eid. Di kedo zal begin van d'avend names alle Berregse Bouwers in de Stadsschuur worre aangebooje deur de bouwertjes van de Knutselaers en de Bergse Bengels. Di zal rond 20:00 uur plaatvinde.

Iermee kenne Krabbekes ok kennis make mè 't Wagetjes kijke.

Ok vergimmes interessant om te lezen...