Revu 2011 - Lat mar 's 'ore!
Kaartverkp 'Wa zou 't worre?!' lopt goed.

De verkp van de kaarte van de Bergse revu onder de titel 'Wa zou t worre?!' is goed van start gegaan. De voorstelling van vrijdag 9 febrewari is al 'elemaal uitverkocht.Voor de premire van woensdag 7 febrewari zijn d'r slechts enkele kaarte beschikbaar, mar ook dees datum lopt 'l 'ard. 't Mste kans op kaarte is t'r voor de voorstelling op donderdag 8 febrewari. Stichting Leut Op De Planke verwacht dat de spelersgroep straks voor 3 uitverkochte zale zal staan. ''t gaat echt 'ard op di mement' aldus Marco Duijvelaar die de kaartverkoop begeleid. ''t zal ongetwijfeld te make n'ebbe m d't visitekaartje dat we mee d'onze vorrege uitvoering van de revu ebbe afgegeve' vervolgt Duijvelaar.

In 't artikel van de zaterdag edisie van BN/De Stem, d.d. 6 janewari wier vermeld da de kaarte euro 12,50 per stuk koste, di d'is echter euro 12,00. Kaarte zijn dus nog beperkt te verkrijge bij Rksjop de Schelde en Van Aken Sigaren.


Rippetisies nuwe Vastenavend Revu in volle gang.

Stichting 'Leut op de Planke' et van 6 tottemet 9 febrewari 2007 weer 'n onvervalste Berregse Revu op de planke van de Stoelemat. 'Wa zou 't worre' is de toepasselijke titel van de twde Revu onder aanvoering van de stichting. Vanaf begin september zijn de rippetities in volle gang en 't belft weer iets merakels te worre.

Gelijk na de suksesvolle uitvoeringe van 'un eerste revu 'Ei oe is't' in 2005 is 't bestuur van 'Leut op de Planke' bij mekaar gekomme om t'evaluere. De kriebels gierde nog deur 't lijf en mede gezien de veule positieve reejaksies werd al snel beslote om oppenuuwt een Revu in de steigers te gaan zette. De Berregse Revu bleft zo een bake binne de Bergse Vastenavendtradisie.Stichting 'Leut op de Planke' is trots da ze d'r wr in geslaagd is om klinkende name n'uit de Berregse culturele wereld te vinde voor de creatieve leiding. De regie is in 'ande van 'enk Witjes terwijl Marijn van den Branden 't mezikale gedeelte op zich nimt. De choreografie wor verzeurgd door Silvia de Groot en Kees Warmoeskerken ontwerpt de dekoors. 't Schrijverskollektief is oktober 2005 al aan de teksten gaan werken die in 't voorjaar van 2006 werde opgeleverd en goedgekeurd. De titel 'Wa zou't worre' gift veule mogeluk'ede voor invulling van de nummers die dan ook uiteenlope van 'ilarisch tot pakkend. Zo gift de titel bevobbeld ok aanleiding om alle ge'eime rondom de keuze voor 'de nuwe n 'Og'eid' eens te belichte. In ielek geval is t'r voor de cast voldoende creatieve ruimte om zich eens flink uit te leve. En wat een cast zeg! Stuk voor stuk enthousiaste mense m 'n grt 'art voor Vastenavend. Zoals de tradisie voorschrijft zijn d'r ok weer een paar nuwe telente gevonde die een kans krijge in de spotlights van de Berregse Revu te trede.

De kommende maande zulle de ruim 'onderd vrijwilligers zich m veul leut in 't zwt werreke om in de Stoelemat een merakelse revu op de planke te brenge. 't Pebliek, naar verwachting 3.000 Krabbe, magge een zeer gevarieerd pregramma verwachte da jong en oud zal aanspreke. 't Ultieme Vastenavendgevoel kan bij 'Wa zou't worre' worre beleefd!